Rólunk

Papp Melitta - gyógymasszőr

2004-ben végezett gyógymasszőrként, ami meghatározó lépés volt az életében. Az empatikus-, valamint a kapcsolatfenntartó készségeit kiegészítette analitikus és deduktív gondolkodással. Ettől az évtől kezdve azzal foglalkozhatott, ami igazán fontos számára, vagyis az emberek mielőbbi gyógyulásán, illetve közérzetének javításán.

2008-ban alternatív mozgás- és masszázsterapeuta vizsgát tett le. Budapesten belül találkozhatsz még vele a 13. kerületben, a "fogysz.com" és a "hatmasszazs.hu" csapat tagjaként.

Főbb szakterületei:
  • Lomi-lomi Hawaii masszázs
  • Lávaköves masszázs
  • Tradicionális thai masszázs
  • Thai herbál masszázs

"Örülök, hogy egy remek csapat tagjaként én is hozzájárulhatok a tréningek kidolgozásához. Az alapmozdulatok és a helyes testtartás elsajátítása után a hulahopp tréning számomra egy nagyon jól felépített program, amely kiváló mozgásforma mindenki számára. Örülök, hogy a járástechnika tréningen a nők magas sarkú cipőben való járására nemcsak, mint esztétikumra tekintünk, hanem egyben igyekszünk a lehető legnagyobb gondossággal eljárni kollégáim segítségével. Számomra ez jelenti a profizmust: a szakértelem találkozik egy nagyszerű ötlettel!"

Ahol találkozhatsz vele:

járástechnika online felület, hulahopp tréning online felület, modellképzés