Rólunk

Fábián Erika - stúdióvezető, tanácsadó/coach, járástechnika tréner

Tanácsadóként fókuszában a gondolkodásmód, a minőségi gondolatok létrehozása (transzformálása) áll, ezen keresztül tudja segíteni a felmerülő elakadás(ok) megoldását, illetve az ehhez szorosan illeszkedő önmenedzselést és hatékony életvezetést. Elsősorban az akut elakadások kezelésében segíti klienseit, logikus, hatékony rendszerszerű, deduktív gondolkodással.

Főbb szakterületei:
  • Transzformálás- a minőség gondolatok létrehozásának módszertana (problémakezelés átfogó technikája)
  • Legoizmus- önismeret a "ki vagyok én, illetve hova tartok?" témakörben
  • A női/férfi szerep megélése, megértése, önbizalom építés
  • Pártalálás nehézségei, a kudarcok okai - társkeresés hatékony módszertana
  • Női/férfi különbségekből eredő kapcsolati problémák és kezelésük
A témában megjelent könyvei:
  • Fabera: CsodaNő, avagy "Sztártermék születik"
  • Fabera-Dr. E. Proudcomp: Nőnek születni- a "sweeping changes" módszer bemutatása
  • Fabera: Fabera

"Két terület a szívügyem:

1. Tanácsadás, coaching: 16 éve szerves része az életemnek. Fontos számomra a személyes szakmai kompetenciafejlesztés. Munkámban törekszem a hatékony, gyors megoldások megtalálására, klienseim maximális elégedettségének megszerzésére. Nagyon hálás vagyok, hogy ilyen sokan fogadnak bizalmukba és tisztelnek meg jelenlétükkel a tanácsadásaimon.

2. Járástechnika tréner: 2001 óta igazi szerelememmé vált a járástechnika tréning. A tréning megalkotásában fejlesztésében a jógaoktatói, versenytáncosi múltam is segítségünkre volt. Jógaoktatói tanulmányaim során, nemcsak az ászanákat sajátítottam el (erővonalak, szögek, síkok, akciók) hanem az általános egészségtannal, anatómiával kapcsolatos ismeretekre is szert tettem (az izmok, ízületek, csontok működése). Ezen túlmenően légzőgyakorlatokat, meditációs-relaxációs technikákat is tanítok több, mint tíz éve.

A két terület tökéletesen illeszkedik egymáshoz, illetve segíti munkámat, amikor holisztikus módon igyekszek hozzáállni egy-egy elakadás megfejtéséhez."

Ahol találkozhatsz vele:

tanácsadás/coaching, járástechnika tréning, modellképzés